Αποστολές Προϊόντων & Κόστος (BBshoes - Ηλεκτρονικό Κατάστημα Υποδημάτων)
Κατηγορίες Προϊόντων

Αποστολές Προϊόντων & Κόστος

 

Αποστολές & Χρόνος Παράδοσης

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική.   

     

Αποστολές εντός Ελλάδας                                                         

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Για τις απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 1-2 ημέρες επιπλέον. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Κόστος Μεταφοράς

  • Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν όταν το ύψος της παραγγελίας ξεπερνά τα 15€.

  • Για παραγγελίες κάτω των 15€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 5€.

 Αλλαγές εντός Ελλάδας

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310-738939 και να μας ενημερώσετε για το είδος της αλλαγής που θα θέλατε να κάνετε. Το νέο προϊόν θα σας αποσταλλεί στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει από όπου θα γίνει και η παραλαβή του προϊόντος που θα αντικατασταθεί. Η επιστροφή είναι δωρεάν.Τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος που θα παραλάβετε ως αντικατάσταση του πρώτου είναι 5 € τα οποία πληρώνετε με την παραλαβή του.

Σημειώνεται ότι το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελλατωματικό τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

 

Αποστολές στη Κύπρο 

. Τα δέματα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται στη πόρτα σας.  

Για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70€ και μέχρι του ποσού των 69€ ανέρχονται στο ποσό των 7€. 

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 8 έως 15 ημέρες.

    Οι εμπορευματικές μεταφορές πραγματοποιούνται εβδομαδιαία με πλωτά μέσα. Οι αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά με βάση προγράμματος του μεταφορέα κάθε εργάσιμη Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει πως αν μια παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά το μεσημέρι της Τετάρτης θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στη φόρτωση της επόμενης εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στη Κύπρο έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στο προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης. 

Αλλαγές από Κύπρο

  Για αλλαγές από Κύπρο ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με δική του χρέωση με courier της επιλογής του και επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικατάστασης που ανέρχονται στο ποσό των 8€.   

Σημειώνεται ότι το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελλατωματικό τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

 

 Επιστροφές χρημάτων

Μετά την παραλαβή των προιόντων μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Αν δεν σας άρεσε, ή στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε, ή κατά την αλλαγή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας. Θα χρειαστεί απλά να διαθέτετε το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού (το οποίο θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου καταθέσεών σας).

Τονίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα αφαιρεθούν, από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής (τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα προιόντα)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του.


BBshoes - Ηλεκτρονικό Κατάστημα Υποδημάτων © 2018

Designed & Hosted by intelcom.gr